robotecnik automation solutions: programació de robots, programació de plc, programació de cnc.  Freelancing.  programador de robots, programador de plc, programador de cnc.
robotecnik - Robòtica

Robòtica

La robòtica és al nostre nom

Experiència

Els més de 20 anys d'experiència dels nostres tècnics en múltiples sectors i tecnologies estan al seu servei per dissenyar i desenvolupar els programes pels seus projectes en robòtica aplicada. ABB, KUKA, FANUC, STÄUBLI... som programadors de robots industrials

Sectors

robotecnik ha programat, provat i posat en marxa cel·les robotitzades arreu del món per paletitzat, mecanitzat, manipulació, soldadura, alimentació de maquinària, llimar, polir i molts altres sectors.

En tots aquests sectors hi hem aportat la nostra experiència i metodologia que redueix el temps de lliurament del producte.

Llibreries especials

Llibreries pròpies (a la venda) que simplifiquen tasques complexes, repetitives i fins hi tot perilloses.

N’és un bon exemple lib_goHomeAuto, que retorna el robot a HOME, permetent especificar què es vol fer abans de començar a moure's, especialitzar els punts que calgui, tot plegat garantint que el robot retornarà a HOME desfent el camí seguit si no s'especifica algun altre comportament mitjançant especialització dels punts, amb reducció de velocitat en els primers punts de la trajectòria de recuperació...

Les seves instal·lacions són més ràpides i fiables amb el nostre codi provat en múltiples robots arreu del món.

Simulació

Disposem de les llicències dels millors programes de simulació i programació offline per verificar accessibilitats, depurar la lògica, comprovar el temps de cicle, revisar i preparar canvis abans de desplegar-los a producció, creació de TCPs... fins hi tot assistir en la venda visual demostrativa al client final

Aquest software de simulació ens permet generar trajectòries de manera molt més ràpida que emprant la consola de programació, permetent moure el robot sense restriccions mecàniques ni patint per les col·lisions mentre estem programant zones de difícil accés i/o fent seguiments de trajectòries complexes.

A grans trets, podem generar trajectòries i programar la lògica de manera més eficient i ràpida talment com si tinguéssim un robot físic però sense les limitacions ni les precaucions que imposa un sistema real.

Programació offline

La programació offline permet que avancem feina mentre la instal·lació està en les fases inicials, escurçant terminis de lliurament de la màquina. També es redueix el temps de parada quan es preparen modificacions en instal·lacions que ja es troben en funcionament.

Emprem les millors eines del mercat, natives si són prou potents o Visual Studio Code quan ofereix millors prestacions. Tot per generar codi de manera més ràpida i més ben estructurat.

ABB MultiMove, KUKA RoboTeam, FANUC MultiArm, aplicacions amb un sol robot o amb robots compartint dades... La programació de casos complexos és molt més senzilla i ràpida quan es té el recolzament d'editors offline i eines de simulació 3D.

Programació online

Una vegada s'ha preparat el codi i les trajectòries teòriques, es procedeix a l'ajust fi i al treball en la instal·lació física.

En aquest punt es generarà les bases de treball i s'ajustarà tots els punts de contacte i, propers a la peça o a qualsevol element que pugui generar interferència.

La programació online sempre és recolzada per les eines d'edició offline i de simulació, per reduir el temps de desplegament dels canvis, permetent fer edicions ràpides sobre el codi en el mateix robot físic.

L'ús de les millors pràctiques durant les fases de simulació i programació offline fa que aquesta etapa sigui més senzilla i ràpida.
Comenci a treballar amb robotecnik

Experiència, know-how, simulació, offline, online... robotecnik!